Natalie’s food & health blog – zdravi muffini s jabukama i mrkvom & kolač od bundeve

Nov 27, 2016 / Nikolina / Slatko

Kako to obično biva u bespućima interneta, a konkretnije i na Facebook-u možemo pronaći puno zanimljivih stvari, blogova i recepata. Tako sam i ja igrom slučaja ugledala ovaj krasan blog i bacila se na istraživanje i čitanje recepata. Malo je reći da mi se Nataliin blog jako svidio – http://www.natalieshealth.com/hr/ .

Uvijek sam u potrazi za zdravijim receptima i jedva sam dočekala nedjelju (samo tada pravim slastice) da napravim muffine s jabukama i mrkvom. Muž je uvijek pomalo skeptičan prema zdravijim slasticama i pitao se kakvi su to muffini s mrkvom, da bi mu se na kraju jako svidjeli! Muffinima sam bila oduševljena, pa sam odlučila sljedeći tjedan napraviti i kolač od bundeve jer sam sa sela donijela domaćih bundeva. Kolač je ispao fantastičan, oduševljeni smo.

Ovo su prvi recepti koje sam napravila s ovog bloga, no svakako ne i zadnji! Ukoliko još niste, predlažem vam da što prije otkrijete recepte na ovom divnom blogu koji promovira zdraviji način prehrane.

Oduševljena sam i rubrikom koju Natalie piše ponedjeljkom – Motivacijski ponedjeljak.

U nastavu pogledajte kako su mi ispali muffini i kolač od bundeve, a stavljam vam i linkove na ove odlične recepte. U slast!

Kolač od bundeve: http://www.natalieshealth.com/2016/09/kolac-od-bundeve/

Zdravi muffini s jabukama i mrkvom: http://www.natalieshealth.com/2015/11/mafini-sa-jabukom-i-mrkvom/

muffini-s-jabukama-i-mrkvom-glavna

 

Tags: , , , , , ,

Sva prava pridržana, U slast! © 2015